Pasageri - CT 307

Compania de Transport 307 prestează servicii de Transport Internaţional de Pasageri cu autocarul pe segmentul Moldova - Italia din anul 2002. Din ianuarie 2016 zona geografică deservită a fost extinsă şi în următoarele ţări europene - Elveția, Franța, Olanda, Spania, Germania.

Experienţa acumulată pe parcursul anilor ne permite să fim siguri în ceea ce facem şi să oferim pasagerului nostru comodităţile de care are nevoie pentru o călătorie sigură, uşoară şi plăcută.

Întreaga echipă 307 depune toate eforturile necesare, pentru a oferi condiţiile corespunzătoare pentru o călătorie plăcută pasagerului de orice categorie de vîrstă fie adolescent sau o persoană în etate.

Succesele noastre au fost confirmate recent de un sondaj de calitate la care au răspuns 3000 de pasageri. Am fost plăcut surprinşi să primim un număr impunător de comentarii pozitive, dar şi au fost evidenţiate unele necesităţi suplimentare ale pasagerilor pe care ne asumăm toată responsabilitatea să le implementăm în cel mai scurt timp posibil.

Potrivit rezultatelor obţinute în urma sondajului de calitate 98% dintre pasageri s-au declarat "mulţumiţi" sau "foarte mulţumiţi" de călătoria cu autocarele noastre. De asemenea a fost remarcată punctualitatea autocarelor, profesionalismul şoferilor şi al personalului auxiliar de la operator call centru, pînă la serviciile însoţitorului de bord; 97% dintre pasageri ne-ar recomanda prietenilor şi rudelor apropiate.

Confort Pentru Pasageri

Noi suntem pe fir 24/24
MOLDOVA
+373 68 307 307
ITALIA
+39 329 8888 038